Aviso legal

Aviso legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B.

Nom comercial: (FARMACIA GARCIA-ISANTA)

NIF: E25223249

Adreça: Avenida Pius XII, 7 – 25003 – Lleida – LLEIDA

Telèfon: 973280520

Email: farma.i@farmaciesisanta.es

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Informar degudament dels productes i serveis ofertats per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa.

El present avís legal (d’ara endavant, «Avís Legal») regula l’ús del lloc web: https://farmaciesisanta.es

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B., (FARMACIA GARCIA-ISANTA).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA). La presència de «links» o enllaços a les pàgines web de MARIA GRACIA GARCIA FERNANDEZ Y JOSE RAMON ISANTA GARCIA, C.B. (FARMACIA GARCIA-ISANTA) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Este comerciante se compromete a no permitir ninguna transacción que sea ilegal, o se considere por las marcas de tarjetas de crédito o el banco adquiriente, que pueda o tenga el potencial de dañar la buena voluntad de los mismos o influir de manera negativa en ellos. Las siguientes actividades están prohibidas en virtud de los programas de las marcas de tarjetas: la venta u oferta de un producto o servicio que no sea de plena conformidad con todas las leyes aplicables al Comprador, Banco Emisor, Comerciante, Titular de la tarjeta, o tarjetas.Además, las siguientes actividades también están prohibidas explícitamente:

-Vender medicamentos.

Siguenos en nuestras redes.

Farmacia Garcia Isanta

Av.Pius XII, 7 – 25003 Lleida

973 28 05 20

Lunes a Viernes

08:30h a 20:30h 

Sábados

9:00 h a 13:30 h             

Farmacia Isanta Crusellas

Av.Alcalde Porqueras, 76 -25005

973 23 33 59

Lunes a Viernes

09:00h a 21:00h 

Sábados

9:00 h a 13:30 h             

Copyright © 2021 Diseñado por Marketizados

1